Steki
Podróż do serca smaku
W Viva Tango celebrujemy sztukę przyrządzania steków, oferując najlepsze mięsa z różnych zakątków świata. Argentyńskie bife de lomo, bife de ancho i bife de chorizo zachwycają soczystością i intensywnym smakiem. Dla miłośników wyjątkowych doznań przygotowaliśmy japońskie wagyu, słynące z marmurkowej delikatności oraz amerykański rib-eye i świecę wołową, które łączą bogaty aromat z idealną strukturą. Każdy stek przygotowujemy na otwartym ogniu, podkreślając jego naturalne walory i zapewniając niepowtarzalny charakter każdemu kęsowi.
Najlepszy steakhouse w Warszawie.
Wybierz się w kulinarną podróż.
Argentyna
Klasyczne bife de lomo, bife de ancho i bife de chorizo to kwintesencja argentyńskiej tradycji grillowania – soczyste, pełne smaku i idealnie wypieczone na ogniu.
Stany Zjednoczone
Amerykański Rib-eye i świeca wołowa zachwycają intensywnym smakiem i soczystością, dzięki specjalnej hodowli i procesowi dojrzewania.
Japonia
Legendarne Wagyu to esencja luksusu – marmurkowe, delikatne i rozpływające się w ustach, uznawane za najlepszą wołowinę na świecie.