+48 735 05 35 35Zarezerwuj stolik

Steki

Podróż do serca smaku

W Viva Tango celebrujemy sztukę przyrządzania steków, oferując najlepsze mięsa z różnych zakątków świata. Argentyńskie bife de lomo, bife de ancho i bife de chorizo zachwycają soczystością i intensywnym smakiem. Dla miłośników wyjątkowych doznań przygotowaliśmy japońskie wagyu, słynące z marmurkowej delikatności oraz amerykański rib-eye i świecę wołową, które łączą bogaty aromat z idealną strukturą. Każdy stek przygotowujemy na otwartym ogniu, podkreślając jego naturalne walory i zapewniając niepowtarzalny charakter każdemu kęsowi.

Zarezerwuj stolik

Najlepszy steakhouse w Warszawie.

Wybierz się w kulinarną podróż.

Odkryj menu

Argentyna

Klasyczne bife de lomo, bife de ancho i bife de chorizo to kwintesencja argentyńskiej tradycji grillowania – soczyste, pełne smaku i idealnie wypieczone na ogniu.

Stany Zjednoczone

Amerykański Rib-eye i świeca wołowa zachwycają intensywnym smakiem i soczystością, dzięki specjalnej hodowli i procesowi dojrzewania.

Japonia

Legendarne Wagyu to esencja luksusu – marmurkowe, delikatne i rozpływające się w ustach, uznawane za najlepszą wołowinę na świecie.