Kolacja degustacyjna z Gościem Specjalnym!
Manager restauracji
Spis treści
Opis
We wtorek, 25 lutego o 20:00 w Viva Tango, w sercu Warszawy, czeka Was niezwykła kulinarna podróż, inspirowana smakami Argentyny, ze starannie wyselekcjonowanymi trunkami serwowanymi przez legendę hiszpańskiego winiarstwa – Carlosa Gonzáleza-Gordona.
Tego wieczoru skosztują Państwo koktajli na bazie sherry, wina i brandy od najsłynniejszej andaluzyjskiej bodegi González Byass, a specjalnie skomponowane menu dostarczy niezapomnianych doznań smakowych.
Gościem specjalnym będzie Carlos González-Gordon, przedstawiciel piątego pokolenia rodziny González, która od 1835 roku tworzy jedne z najlepszych win na świecie!
Menu wieczoru
Adonis – koktajl na bazie Sherry Amontillado, Vermouth Rosso i Angostury
Zupa rybna all’a casuela de pescado – bogata kompozycja owoców morza z nutą mleka kokosowego
Adega Pazos de Lusco Albariño – białe wino dopełniające pierwsze smaki wieczoru
Bife de Chorizo – soczysty argentyński rostbef (250 g) z wybranymi dodatkami i selekcją sosów
Viñas del Vero Secastilla Garnacha – wyrafinowane czerwone wino
Manchego dojrzewający 6 miesięcy z konfiturą z czerwonej cebuli
Sherry Leonor Palo Cortado 12 YO – kolejna odsłona szlachetnego trunku
Lody waniliowe z winem Sherry Nectar Pedro Ximenez Dulce i chrupkiem kakaowym
Lepanto Brandy de Jerez Pedro Ximénez Solera Gran Reserva – zwieńczenie
Data i godzina
VIVA TANGO Steakhouse Argentino
wtorek, 25.02.2025
start: 20:00
Rezerwacja
350 zł od osoby
W celu dokonania rezerwacji i zakupu biletów prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy:
735 053 535
restauracja@vivatango.pl