+48 735 05 35 35Zarezerwuj stolik

Kolacja degustacyjna z Gościem Specjalnym!

Manager restauracji

Spis treści

Opis

We wtorek, 25 lutego o 20:00 w Viva Tango, w sercu Warszawy, czeka Was niezwykła kulinarna podróż, inspirowana smakami Argentyny, ze starannie wyselekcjonowanymi trunkami serwowanymi przez legendę hiszpańskiego winiarstwa – Carlosa Gonzáleza-Gordona.

Tego wieczoru skosztują Państwo koktajli na bazie sherry, wina i brandy od najsłynniejszej andaluzyjskiej bodegi González Byass, a specjalnie skomponowane menu dostarczy niezapomnianych doznań smakowych.

Gościem specjalnym będzie Carlos González-Gordon, przedstawiciel piątego pokolenia rodziny González, która od 1835 roku tworzy jedne z najlepszych win na świecie!

Menu wieczoru

Adonis – koktajl na bazie Sherry Amontillado, Vermouth Rosso i Angostury

Zupa rybna all’a casuela de pescado – bogata kompozycja owoców morza z nutą mleka kokosowego

Adega Pazos de Lusco Albariño – białe wino dopełniające pierwsze smaki wieczoru

Bife de Chorizo – soczysty argentyński rostbef (250 g) z wybranymi dodatkami i selekcją sosów

Viñas del Vero Secastilla Garnacha – wyrafinowane czerwone wino

Manchego dojrzewający 6 miesięcy z konfiturą z czerwonej cebuli

Sherry Leonor Palo Cortado 12 YO – kolejna odsłona szlachetnego trunku

Lody waniliowe z winem Sherry Nectar Pedro Ximenez Dulce i chrupkiem kakaowym

Lepanto Brandy de Jerez Pedro Ximénez Solera Gran Reserva – zwieńczenie

Data i godzina

VIVA TANGO Steakhouse Argentino

wtorek, 25.02.2025

start: 20:00

Rezerwacja

350 zł od osoby

W celu dokonania rezerwacji i zakupu biletów prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy:

735 053 535

restauracja@vivatango.pl