Steki Warszawa – Viva Tango Steakhouse Argentino
Argentyńska klasyka – bife de lomo, bife de ancho, bife de chorizo
Soczyste, pełne smaku i pieczołowicie przygotowane na otwartym ogniu. W karcie znajdziesz m.in. Bife de Lomo (200 g), Bife Ancho (300 g) i Bife de Chorizo (300 g) – kwintesencję argentyńskiej tradycji parrilli
Steki z USA – intensywny aromat i perfekcyjna struktura
Dla miłośników głębokiego smaku mamy Hanging Tender (USA, 200 g) oraz Rib-eye USDA Prime. Idealne, gdy szukasz wyraźnej marmurkowatości i maślanej soczystości.
Najlepszy steakhouse w Warszawie.
Wybierz się w kulinarną podróż.
Argentyna
Klasyczne bife de lomo, bife de ancho i bife de chorizo to kwintesencja argentyńskiej tradycji grillowania – soczyste, pełne smaku i idealnie wypieczone na ogniu.
Stany Zjednoczone
Amerykański Rib-eye i świeca wołowa zachwycają intensywnym smakiem i soczystością, dzięki specjalnej hodowli i procesowi dojrzewania.
Japonia
Legendarne Wagyu to esencja luksusu – marmurkowe, delikatne i rozpływające się w ustach, uznawane za najlepszą wołowinę na świecie.